Jaunākās ziņas

Sākusies projekta "Vislielākā dāvana" 2024./2025.gada sezona Latvijā

07. 10. 2024. 23:11

Sākusies projekta "Vislielākā dāvana" 2024./2025.gada sezona Latvijā

Arī šogad ar Dieva žēlastību ir sākusies projekta "Vislielākā dāvana" 2024./2025.gada sezona Latvijā. Šī projekta ietvaros ar starptautiskās organizācijas "Samariešu soma" (Samaritan's Purse) atbalstu Latvijā jau kopš 1997.gada bērniem ir iespēja uzzināt par Dieva mīlestību un dzirdēt Evaņģēlija vēsti, saņemot dāvaniņu, iesaiņotu kurpju kastē, ko Latvijā dzīvojošiem bērniem sarūpē cilvēki Vācijā. Pēc dāvaniņu saņemšanas bērni tiek aicināti piedalīties 12 nodarbību māceklības programmā "Lielākais ceļojums", kur bērniem ir iespēja dzirdēt vēsti par Jēzus Kristus mīlestību.

 Šīs dāvanas (bērniem vecumā 2-14 gadi) ir pieejamas kalpošanas partneriem (draudzēm, kristīgām organizācijām un privātpersonām) kopā ar literatūru par Evaņģēliju un 12 nodarbību māceklības programmas bērniem “Lielākais ceļojums” materiāliem latviešu un krievu valodās, un tas viss ir bezmaksas. Visbiežāk dāvanas bērniem tiek pasniegtas Ziemassvētku laikā, iekļaujot dāvanu pasniegšanas pasākumā dažāda veida aktivitātes (ludziņas, dziesmas, spēles u.tml..), savukārt pēc tam noris 12 nodarbību māceklības programma, mācības pabeidzot ar svinīgu sertifikāta un Jaunās derības pasniegšanu bērnam.

 Lūk, dažas liecības no pagājušā gada:
 
Viens zēns , saņemto grāmatiņu, nespēja no tās šķirties pat ejot gulēt diendusu. Viņu ļoti īpaši uzrunā šīs grāmatiņas un skolotāju stāstījumi.
 
Kāds no zēniem jautāja vai "Paši dāvinātāji arī saņem dāvanas?",kāds cits teica, ka viņi ir Dieva eņģeļi, tāpēc Dievs paspēj tik daudz izdarīt.
 
Viena zēna tētis bija ļoti slims. Nākošajā reizē, kad zēns atnāca uz nodarbību parrunājām, kas ir lūgšana un kāpēc cilvēkiem tā ir vajadzīga. Mazais zēns pienācaun klusām teica audzīt,es palūdzu Dieviņam par tēti un viņš sāk veseļoties. Tik ļoti gribējās izsaukties kā Jēzum , .."'Tava ticība, tev ir palīdzējusi..."' Noglāstīju mazā zēna galviņu un pasmaidīju. Turpini mīlulīt lūgties...
 
Monta, Daniela mamma (6 gadi). Esmu priecīga un pateicīga, ka caur šo programmu mans dēls iepazīstas ar Jēzu un viņam izskaidro, ko nozīmē sekot Jēzum, nest labo vēsti citiem. Daniels ir mainījies, viņš paļaujas uz Dieva mīlestību un kopā ar bērnu, mēs pieauguši maināmies līdz, mainās mūsu dzīve, kļūstot tāda, kādu Dievs katram ir iecerējis. Paldies!!
 
Beāte, 8 gadi. 
Ļoti sen vēlējos augstapapēžu kurpes, plastmasa uz papēža manā izmērā.Mamma nevienā veikalā tādas nevarēja atrast. Lūdzām Dievam ja viņš vēlas dot tādas Beātei, lai dod iespēju tādas saņemt. Draudzē bija palikusi paciņa no iepriekšējā gadaVislielākās dāvanas projekta, kur skolotāja nezinot par Beātes vēlmēm viņai šo paciņu iedeva un tajā bija viņas izsapņotās plastmasa kurpītes uz papēža, precīzi viņas izmērā. Tā bija Beātes pirmā personīgā pieredze par to, ka Dievs dod un atbild.
 
Marta: " Es tik ļoti sapņoju par rozā čibām ar zaķa ausīm, bet mamma teica, ka tādas ātri savalkāsies. Tad es noticēju Vislielākā Ceļojuma skolotājas teiktajam, ka Jēzus mūs dzird un es lūdzu viņam. Saņemot kasti un to atverot es biju tik laimīga, jo tur bija čības, tieši tādas kā es vēlējos. Es tagad ticu, ka  Jēzus mūs dzird un uzklausa!"
 
Mēs bijām pārsteigti, kad mums atzvanīja Adriāna māte un pateica, ka atverot dāvanu, ieraudzīja automašīnu, kas viņam trūkst automašīnu kolekcijai, ko viņš krāja veselu gadu un to pēdējo automašīnu viņu nekur Latvija nevarēja dabūt ! Bet tagad viņam ir pilna kolekcija ! Māte bija pārsteigta un vienlaikus priecīga.
 
 
Ja Jūsu draudze vai organizācija, vai jūs personīgi jūt aicinājumu dalīties Evaņģēlijā ar bērniem, kuri iepriekš nav saņēmuši šīs dāvanas un nav dzirdējuši par Dieva mīlestību, esiet aicināti pieteikties projektam "Vislielākā dāvana", aizpildot elektronisko pieteikuma formu mājas lapā https://vislielakadavana.lv/login. Pēc reģistrēšanās projektam uz norādīto e-pasta adresi saņemsiet uzaicinājumu iesniegt Pieteikuma anketu projektam "Vislielākā dāvana"  izmantojot tiešsaistes pieteikumu jūsu profilā mūsu mājas lapā vislielakadavana.lv. Ja iepriekš jau tika ņemta dalība projektā, atkārtoti reģistrēties nav nepieciešams. 

 

Pievienojies mūsu lūgšanu tīklam

Lūdz par Projektu Vislielākā dāvana visas sezonas laikā

Kāpēc mēs izmantojam sīkdatnes?

Mēs izmantojam sīkdatnes un līdzīgas tehnoloģijas, lai atpazītu Jūsu atkārtotas ienākšanas un iestātījumus mūsu lapai, ka arī lai mērītu mūsu kampaņu efektivitāti un analizētu trafiku. Lai uzzinātu vairāk par sīkdatnēm un mūsu lapas noteikumiem, lūdzu izlasiet lapu Personas datu apstrādes un lūgšanas tīkla noteikumi. Turpinot lietot šo lapu, Jūs piekrītat mūsu lapas sīkdatņu politikai.